top of page

Mojstrica kreacije

Updated: Oct 29, 2020

Ob kateremkoli spočetju se prepletejo duše vpletenih. Pa naj bo to spočetje novega človeškega bitja ali pa spočetje novega projekta. KREACIJA, ki smo jo ženske sposobne ustvariti skozi energijo svoje MATERNICE, je vedno usklajena z božanskimi energijami.


Toda ženske so danes odklopljene od svoje kreacijske votline in želijo vse narediti z mentalom, močjo misli. Osnovna energija pa je veliko nižje - v votlini, kjer se prepletata modrost in ljubezen, ki je osnova vsake kreacije.


Ogromno žensk danes ne sprejema sebe, ne znajo niti dati niti sprejeti ljubezni in so notranje prazne ter lačne ljubezni. PRAZNINO običajno zapolnijo s kariero, s projekti, s pretirano skrbjo in vzdrževanjem nadzora vseh in vsega okoli sebe.


Potem je tu še LJUBEZEN. Brezpogojna. A ta manjka. Najprej ženske iščejo ljubezen pri partnerju. Upajo, da jim jo bo prinesla močna, romantična vez s partnerjem. Ko se to ne zgodi, želijo dobiti ljubezen z otrokom. Kar danes vse prevečkrat postane projekt. Projekt spočetja otroka, v katerega je danes vpleten še zdravstveni sistem.


Vse to so simptomi zmedenenga uma, ki se je odcepil od notranje modrosti maternice. Maternica je posoda v katero se preko kronske čakre, skozi srce zliva brezpogojna Božanska Ljubezen. Samo v Ljubezni lahko raste in se razvija novo Življenje. Če je ženska posoda prazna, brez ljubezni, tudi življenje ne more rasti in se razvijati.


Zato je nujno, da ženske vzljubite sebe. Da se ponovno povežete s svojim srčnim središčem, da sprejmete in ljubite svojo Votlino Kreacije, svojo Posodo Ljubezni, svojo Maternico. In potem se iz te polne posode ljubezen lahko preliva k drugim ljudem. Ljubeča nežnost in milina, ljubezenska poezija, ki se kot čudoviti cvetovi prepleta med vašimi srci. To je energija, ki jo potrebuje vsako spočetje.


Energija jasnosti, vizije in srčne ljubezni, ki odpre pot polnosti življenja, napolni Votlino Kreacije z Modrostjo Ljubezni.

Ta pa je najprej in prvenstveno namenjena Tebi. Šele potem jo lahko deliš z drugimi. Ne iz svoje praznine, ampak iz svoje polnosti. In potem povabiš Življenje vase.


Čisto na koncu naj odgovorim na tvoje vprašanje, ki ga slišim, medtem, ko bereš te vrstice. Sprašuješ KAKO? Kako lahko svojo posodo napolniš z ljubeznijo? Kako lahko z ljubeznijo obsiješ svojo Maternico, svoje Srce in svoje Bitje?


Odgovorov je več, a najhitrejši, najnežnejši in najmilejši se skriva v energijah stekleničke ravnovesja št. 11. Če jo začutiš, si jo privošči. To je Ljubezen, ki v sebi združuje moč nežnosti in odgovornost brezpogojne Ljubezni. Izkusi Ljubezen, ki jo že tako dolgo iščeš.


0 comments
bottom of page