top of page

Nadangel Israfel



Ekvilibrium steklenička B112, ki nosi v sebi energije tega angela, ima tako kot vse ostale stekleničke svojo zgodbo in filozofijo, ki jo lahko razvijemo skozi jezik barv in številk.


Nadangel Israfel prinaša možnost ponovnega razmisleka skozi kontekst glasbe in plesa ter kreativnega izražanja, ki prihaja skozi nas. Israfel ponuja nov pogled s popolnoma nove perspektive. Kombinacija turkizne in srednjega odtenka kraljevo moder barve je obrnjena steklenička B33 - delfinska steklenička, s katero ima B112 prav poseben odnos. Glavna tema delfinske stekleničke je notranja kreativnost, ki prihaja skozi intuicijo tretjega očesa in se spušča v višji srčni center, kolektivno srce.


Povezanost skozi številke pokaže, da se energije obrnejo k 22 (1+1=2, poleg 2), steklenički ponovnega rojstva in s tem novim začetkom. Druga možnost je 1+12=13 steklenička spuščanja in svetlobe, ki sije v srce ter prinaša spremembe ( v tarotu tej steklenički pripada arhetip Smrti). Če vzamemo B1, je to steklenička Fizične odrešitve in B12 steklenička iniciacije (Obešenec v tarotu). Seštevek 112 je 4 - sončna steklenička, znanje in modrost za vodenje iz srca. Ko gledamo skozi barve in številke se tako kaže tema novega bolj lahkotnega in modrega pogleda na svetlobo.


Če pogledamo komplementarne barve, se nam razkrije nov nivo razumevanja. Nasproti turkizne najdemo koralno barvo, ki predstavlja novo zavest, preseganje sodb in potovanje, ki nas vodi preko tega s čimer se identificiramo. Ko napredujemo na poti individuacije (turkizna), pridemo do točke, kjer se soočimo s tistimi deli sebe, ki smo jih zanikali, potisnili ali jih zavrnili. Kako se s tem soočimo, je odvisno od tega, kako radi se imamo (koralna) in ali lahko sprejmemo svojo vrednost. Če se lahko pogledamo s sočutjem in nežnostjo, brez obsojanja in navezanosti na mnenja, se sprejmemo in si damo ljubezen, ki si je do tedaj nismo mogli. Koralna barva ta proces podpira in omogoči, da zmoremo odkriti nov del sebe, ki ga lahko podarimo svetu.


Nasproti kraljevo modre leži zlata. Zlata barva je v Aura-Somi zelo pomembna, ker predstavlja inkarnacijsko zvezdo v področju za popkom in je t.i. naša prava aura - spomin prve celice, ki je nastal ob spočetju in nosi zapise očetove in materine linije ter akašo naše duše. Ko svojo pozornost in zavest usmerimo na svojo notranjo zvezdo to osvetli vseh sedem energijskih centrov ter pomaga razvijati naše svetlobno telo od znotraj navzven. Zvezda je tako posrednica med zavestnimi in nezavednimi deli nas samih. Tu najdemo možnost alkemične preobrazbe karmičnih semen ter pogojnih vzorcev v duhovno ljubezen in modrost, kar nam prinaša vir vsega, kar potrebujemo.


Kraljevo modra barva spodbuja intuicijo in funkcije višjega uma, ki izhaja iz našega Višjega jaza. Je vir naše inspiracije, ki se v celoti prizemlji in združi z notranjo modrostjo, ki domuje v inkarnacijski zvezdi.


Turkizna in kraljevo modra se zmešata v modro, barvo stekleničke B2, stekleničke miru. Prej omenjena alkimija se lahko zgodi le ob vzpostavljenem stanju notranjega miru, ko skozi izdih izpustimo notranje napetosti. Kako se dih giblje skozi telo, vpliva na vse naše notranje organe in šele, če organi dobijo dovolj kisika lahko "v miru" opravljajo svoje funkcije.


Ob rojstvu B112 je Mike Booth zapisal:

Ta trenutek je kritičen za spremembo in nekatere spremembe predstavljajo izzive, druge prinašajo potencial stvari, ki prihajajo z novim načinom bivanja. Israfel pomaga, da slišimo klic glasu, glasu našega srca, skozi zvezdo, da sežemo k kateremukoli Angelu, ki čaka, da pozdravi ljubljeno dušo v človeški podobi.

Israfel je nadangel, ki pomaga pri prebujanju v novo dobo. Na voljo je tistim, ki se želijo zbuditi v realnost tega, na kar so pristali preden so vstopili v to inkarnacijo.


Prava podpora vseh teh energij se razkrije šele po nanosu emulzije posameznega Ekvilibriuma na telo. Ko se olje in voda premešata, je to zadnja faza energetiziranja, ki aktivira sestavine v specifično emulzijo, ki je specifična za vsakega posameznika in zato zelo individualna. Potenciali, ki se nahajajo v latentni obliki znotraj stekleničke, se aktivirajo v najvišje dobro uporabnika šele ob mešanju. V B112 najdemo energije, ki izhajajo iz eteričnih olj sivke, rožne geranije, ognjenega opala, safirja, krizopraza, lapis lazulija, rožnega kremena, kianita in kamene strele. Močna transformacijska mešanica, ki jo nanesemo na prsni koš, grlo in ob lasišču oz. kjerkoli intuitivno čutimo, da nam najbolj odgovarja. Da bi ta proces še dodatno podprli, lahko dodamo še energije drugih izdelkov Aura-Some.


Kraljevo moder pomander, katerega poudarek so Neskončne možnosti, se povezuje s spodnjim delom B112 in podpira elektromagnetno polje, ki obkroža fizično telo. Ta pomander vsebuje energije mirte, mete, safirja in ognjenega opala. Mirta je poznana po tem, da očiščuje, obnavlja, dviga in revitalizira. Skozi zgodovino so jo uporabljali tudi pri maziljenju.


Astralne nivoje čudovito podpreta kvnitesenca Lady Nada (brezpogojna ljubezen) in Maha Cohan (učitelj učiteljev). Lady Nada vsebuje energije rožne geranije, sladke pomaranče, roza angelita, rožnega kremena in turmalina. Maha Cohan nam pomaga, da stopimo v stik z notranjim učiteljem s pomočjo energij Ylang ylanga, sivke, bergamotke, turkiza in krizokole.


Aura-Soma nas popelje na potovanje skozi svetlobno telo, da dosežemo globine svojega bitja in prepoznamo sebe kot individualni izraz božanskega. Naj bo to skozi zgodbo posamezne stekleničke, ki je pritegnila našo pozornost, skozi vonj ravnokar razpršenega pomandra ali skozi iskanje rešitev za izzive, ki smo si jih postavili na pot, da bi izkusili življenje v vseh njegovih odtenkih. Vsi smo na poti Domov in kako dolgo ter kako lahkotno bo potekalo naše potovanje, je odvisno le od nas samih in naše sposobnosti, da slišimo in sledimo notranjemu glasu.


Nadangel Israfel je prišel na pot, da nam pomaga pri prebujanju v realnost sebe kot svetlobnega bitja, ki ima človeško izkušnjo.


Israfel pomaga, da prejmemo pomoč pri razvoju talentov, ki jih nosimo v sebi in polno vstopimo v to, kar v resnici smo. Čas je, da vidimo veličastnost darov, ki so nam bila dana, da jih uporabimo na najbolj kreativen način, ko jih manifestiramo v fizičnem svet in se zavemo, da je kreativni tok pri vsem, kar počnemo, naša povezava in prebujanje v končni JAZ SEM.


0 comments
bottom of page