top of page

Vaši angeli varuhi

Angel varuh je tisti, ki je z vami od rojstva. Ste kdaj pomislili, da je to dejansko vaša lastna energija, angelska zavest, ki skrbi, da osebnost preživi in deluje v skladu z načrtom duše. Trije angeli varuhi, trije angelski nivoji skrbijo za vas.


Vsak človek nosi v sebi del božanske narave, ki se izraža skozi angele.


Avtor slike: Božidar A. Kolerič, BeArtAngel.si

Končnica –el pomeni v hebrejščini božji, od boga. Tako angeli niso ločeni od vas, ampak so del vaše energije, aspekt vaše prave narave, ki jo aktivirate s pomočjo zvoka ter barv. Tako spreminjate svojo lastno fizično ter energetsko strukturo. Še toliko bolj to drži za angele, ki so vam najbližje, ker so neodtujljiv del vibracijskega podpisa vaše duše.

Kabala razlaga, da ima vsak med nami 3 angele, ki so z nami od našega rojstva dalje, saj smo se rodili skozi njihovo energijo (poleg astroloških ter drugih energetskih vplivov). Ti trije angeli so z nami na našem potovanju skozi trenutno inkarnacijo in nam nudijo podporo pri odkrivanju svoje resnične narave, kvalitet našega svetlobnega bitja.

Ko poznate njihovo ime, poznate vibracijo ter s tem frekvenco vaše lastne angelske narave.


Aktivacija teh angelskih energij vam omogoča, da presežete pogojevanje ter vzorce po katerih delujete kot posledica vzgoje, okolja v katerem živite ter nerazrešene karme. Šele, ko se osvobodite pogojenih vzorcev (pa naj bodo čustveni ali mentalni) in presežete pogojnost vsiljeno s strani okolja, šele takrat začnete delovati v skladu z lastno svobodno voljo.

Takrat slišite notranji glas, šepet duše, ki vas vodi skozi življenje in začnete ZAVESTNO IZBIRATI, sprejemati prave odločitve ter zanje resnično prevzemati odgovornost. Postanete svobodno svetlobno bitje, ki kreira iz lastnega notranjega navdiha v skladu s hotenjem svoje dušne energije ter poslanstva. Vsi smo na tej poti dozorevanja ter prežemanja zavesti z zavestjo lastne duše. Nekateri potrebujejo dlje časa, da se zbudijo iz pogojenih vzorcev, drugi manj, nekateri več življenj, drugi manj. Nekatere poti so bolj naporne, druge manj.


Vsi nosimo v sebi kode naših angelov. Da sem prišla do svojih je trajalo celo destletje. Potovanje, ki ga ne bi želela zamuditi, toda včasih si želim, da bi vse to vedela in znala že prej. Da bi mi kdo pokazal ter povedal, kako enostavno je. Da bi imela tisti pravi potisk in podporo za še hitrejše potovanje v lastno svetlobo. Toda hvaležna sem, da sem sedaj lahko jaz tista, ki vam to omogoči, ko želite in čutite, da potrebujete nekaj konkretnega, da vas premakne hitro in lahkotno. Da se otresete odvečne prtljage ter aktivirate svojo angelsko naravo, angelske kvalitete, ki so že v vas.

Angeli lahko letijo, ker življenje jemljejo igrivo in lahkotno in zanje ni nič težko in jih zato nič ne vleče k tlom. Aktivirajte svojo angelsko naravo, dogovorite se za zmenek s svojo angelsko vibracijo in vas ti barvni ključi vodijo skozi življenje.

V življenju nič ni naključno, vse je na ključ!



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page